Paraplyer med kunst

 

De fleste mennesker ønsker ikke at vandre åbenlyst rundt med et reklameskilt, men man vil gerne gå rundt med et smukt billede og når vi kan se, at det er kvalitet og ved at det er den ægte vare, ved vi også, at dem der står bag, er det.

Da det ikke er almindeligt at billedkunst bliver båret rundt på denne måde, vil en sådan ualmindelige paraply vække opmærksomhed.

Paraplyen kan bruges til gaver eller salg til kunder, til medarbejdere, til julegaver, til interne arrangementer, til jubilæer, til annoncefremstød, som præmier, påskønnelser osv.

En række, i alt 20, danske kendte og dygtige billedkunstnere har udformet forslag til motiver på paraplyer. Disse paraplyer som er af en høj kvalitet, skal sættes i produktion. De vil også kunne erhverve Dem eksklusivret til et motiv og få det og Deres virksomheds logo båret rundt i verden.

 

Ud over de færdige forslag til motiver er der også mulighed for at få udformet særlige motiver efter aftale med en kunstner. Vi håber derved, at kunne profilere både Deres virksomhed og danske billedkunstnere på en smuk og anderledes måde. Se et udvalg af forskellige paraplymodeller, f.eks. foldeparaplyer, golfmodel, metal eller træ o.a.