Her er et billeder af hvor varmt her er. Folk lægger sig bare ned på gaden og sover. De gider ikke engang at flytte sig ind til siden. Vi så et termometer forleden hvor der stod 42 grader. Det føles også som om det er løgn.

 

26. juli Lulu og Ralf og Betty og hendes Far har været på River Rafting.. Her er Lulu og Ralf faldet i vandet. Lulu fortalte at der hvor der ikke var for meget strøm fik hun og Betty lov til at svømme med alt deres tøj på. Det var alligevel helt vådt.

 

Betty og Lulu hilser på nogle aber de mødte undervejs på deres River Rafting tur.

 

Her er et billede af en del af den fabrik hvor vi fortiden kommer hver dag.

 

Og her er vores stue som også er vores kontor. Vi har fået mere plads og store lyse rum og udsigt til Hot Spring Park til den ene side og bjerge til den anden.

 

D. 24 Juli. Ralf har rejst rundt i Kina nogle uger og så kom han forbi og blev en uges tid.. Lulu og han er her i vores pool sammen med ca. 500 andre nysgerrige og interesserede børn.

 

D. 4 Juli flytter vi til en ny lejlighed og i gården er der swimmingpool. Den er under opsyn og rigtig fin og ren. Lulu kommer nok til at tilbringe en stor del af sommerferien her. Det er så varmt nu at nogle af dagene gør luften ondt at være ude i selvom man er i skygge. Men vandet her er koldt.

 

Her er et billede af vores gård

 

Og her er vores hus. Vi bor på 19 etage

 

Dette er vores gade om aftenen. Om morgenen er den også helt fyldt med butikker, men så er det fisk og grøntsager. Kl. 8 hver morgen lukker markedet og gaden bliver spulet så ikke den lugter af fisk.

 

Dette er en aften som alle aftner i Hot Spring Park. Der er propfyldt med mennesker som synger korsang eller danser.

 

30 Juni. Sidste skole dag på Zhong Shan Xue Xiao. Lulu deler afskedsbreve ud på Engelsk og Kinesisk som LiangYan har oversat. Idag var der 56 fremmødte børn i klassen. Alle var kommet for at få udleveret deres eksamens resultater inden de skal holde sommerferie med masser af lektier og aftenskole alle ugerne.

 

Her er skoleinspektøren og hendes lyserøde puddelhund som bor på skrivebordet mellem computere og papirer.

 

Ja, det er så en kinesisk skolehund. Hva' siger I så....

 

16 Juni. Lulu fik stof resterne fra nogle sko vi skulle lave og hun tegnede en kjole til sig selv.og afleverede tegning og stof og instruktion til skrædderen. Dette er hvad der kom ud af det og Lulu var godt tilfreds.

 

3. Juni. Denne aften kom vi forbi et gadehjørne lige hvor vi bor. Der var sat en biograf op i et træ. Folk havde taget stole med og sad på begge sider af gaden. Der var opera på programmet.

 

Da vi kom hjem fra Italien fandt vi ud af at de ville rive vores ynglingsgade ned og alle de små butikker hvor vi handler hver dag. Når der er blandet byggeri altså nyt og gammelt ved siden af hinanden, så er det stadig hyggeligt her, men når alt bliver betonklodser beklædt med hvide kakkler, så er det noget ucharmerende. Det virker også som om folk syntes det er lidt trist. Her er nogle foto fra gaden.

Madrasværkstedet og Kiosken

-

Grønthandleren og fiskebolle restauranten

-

Den lille frugthandler og begravelsesforretningen

-

Cykelværkstedet

-

Borste og Altmuligforretningen.

-

 

Da vi kom hjem fra Italien var XiaoXiao Lulus hamster vokset ud af sit bur, fordi Betty Lulus ven havde passet den så godt. 3 måltider om dagen og brød og kage til morgen. Vi måtte ud på dyremarkedet og købe et større but. Her er billeder fra mussebutikken og butikken med hvalpe og killinger.

-

 

9. Maj to vi toget til Hong Kong. Vi nåede frem d. 10 om aftenen og havde så 2 hele dage til at se os omkring. Her er billeder fra havnen, og fra søndagens mødestedet for tjenestepigerne i HK. Der sidder flere tusinde piger hver søndag på denne gangbro. Der er også billede fra den rullende gade og fra en meget farverig udstilling vi også så i HK.

---

 

13. Maj Her er vi på vej til Rom efter mange timers flyvning fordi vi ikke nåede flyet da vi mellemlandede i Helsingki og endelig er vi i Italien. Vi boede i Henriks hus i Monte Giberto. Der er en skøn udsigt og masser af frisk luft og fred. Vi fik tid til at lave ingenting. Vi gik eller kørte rundt i bjergene, så kirker og drak vin fra tankstationen. Eller hvad sådan noget nu hedder og vi fik en masse god mad som vi ikke har smagt længe.

---

 

10. April Her er vi på indkøb i et af de finere supermarkeder. Vi købte ikke fisk idag, men det gør vi nogle gange.

 

Her er også lige et billede fra et af de andre supermarkeder. Og det her spiser vi aldrig.

 

8. April. Vi har besøg af Jo og Pernelle. Her er Jo og Lulu igang med at fodre Kamelerne fra Zoo. De spiser jordnødder som alle andre dyr i "vores" Zoo.

 

Det her er den sødeste abe. Den ligner en kæmpe stor gammel kone og den bevæger sig så langsomt så man tænker den må være 100 år gammel. Den sidder helt stille og lytter når man taler til den.

 

Det er ikke kun dyrene der er en attraktion i Zoo

 

30. Marts. Lulu og Alexandra, en af Lulus venner her, samler ind i Fuzhou til de fattige i Vestkina.

 

Vi har også haft besøg af Clara og Pouline. En dag gik vi på opdagelse i den gamle del af byen og vi blev inviteret hjem til nogen vi mødte i en lille gade.

 

Her er vi på besøg hos en gammel matematik professor som have lyst til at vise os sit hjem.

 

Vi var en tur med bjergbanen samme med Clara og Pouline. Til forskel fra de sidste gange kørte vi op og gik ned. Ellers er vi gået både op og ned. Det tog 1 time at gå ned og sjovt nok havde vi ondt i benene 4 dage efter, - præcis som vi plejer.

 

21 Januar. Vi har været ude og fotografere sko. Her er vi foran grønthandleren efter arbejdet. De sidste sko billeder blev taget her midt i alle appelsinerne.

 

Januar 2008. Her er den danske abassade vi fandt i Fuzhou. Dem der bor her nu havde aldrig set en dansker før. Huset er nu lavet om til kollektiv. Det bliver ikke vedligeholdt så alt er originalt.

 

Her er Lulu i en bobbel i parken. Man kan være i den ca. 15 minutter. Når man skal inde bliver man spulet ind med en vandstråle.

 

23 december August, Lulu, Olivia, Liangyan og Frederik foran juletræet. Vi (også fotografen) ønsker jer alle en dejlig JUL og et rigtig godt NYTÅR.

 

21 december. Lulu har fået sin nye skoleuniform. Her er hun fotograferet på vores balkon.

9. dec. Her er Frederik og Lulu og Liangyan i Panda Zoo som ligger lige hvor vi bor. Vi kan se derover fra vores altan. Der er mange pandaer. Den der er med på billedet her er 6 år gammel. Vi hilste også på en som var 27 år gammel og meget større og meget mere træt. Den måtte ligge ned og spise. De er utrolig søde at se på.

 

Lulu fik lokket Frederik med til Frisør straks efter han var ankommet.

 

Og her er en ny Frederik

 

Her er nogle foto fra da vi var i Macao. Her er Lulu og Eddie på gaden i Venedig som i denne udgave ligger i Macou og som er en del af et byggeri med 3000 hotelværelser, spillekasino og et butiks strøg i Venedigstil. På den anden side af gelænderet som de 2 står op af er der en kanal hvor man kan sejle i gondol.

 

Sådan ser der ud når man kigger op. I virkeligheden er det meget livagtigt.

 

Lulu mødte denne dame fra "Venedig"

 

Vi har været i Hong Kong den 16-19 november.

 

Hong Kong er pyntet til jul

 

Lulu har været til frisør.Alt her er en fantastisk oplevelse. Aldrig har vi oplevet så megen interesse om en frisure. Alle frisørerne måtte hen og mærke det mærkelige hår.

 

I dag (21. okt.)har Lulu været i TV og optræde med nogle børn fra skolen. De optrådte med en sang om en hund. Lulu og pigerne dansede med hunden og drengen sang der til. Det er Fuzhou TV station som bragte programmet. Fuzhou lyder jo lid småt, men byen har trods alt flere indbyggere end Danmark. 6 mill.

 

Dette billede har jeg taget en tidlig morgen på Lulus skole hvor der er morgengymnastik. Lulu er med på billedet.

 

Her er udsigten ved solnedgang fra parken hvor vi bor. Vi var ude og sejle og tog billedet fra båden.

 

I parken hvor vi bor foregårder masser af ting altid. Det er en park som folk bruger. Her er Lulu og Lianyan som bor hos os, igang med at male søndag eftermiddag.

 

Vi har set smukke gamle templer i vores ferie.

 

Og vi har hørt munkene bede. Det er fantastisk at se og høre. Man bliver revet fuldstændig med. Selvom det er som at gå tilbage i tiden, så hvis man kigger godt efter, så ser man at munkene også lige checker deres mobiltelefoner under bøn..

 

Vi var i også i en park som hedder forårsparken. Der er mange i Kina, mange af alt. Her er en sø i Forårsparken.

 

Det er national ferie i denne her uge "1. uge i oktober" så vi har været ude og klatre i bjerge. Det var temmelig varmt.

 

På toppen af bjerget var der et tempel og der mødte Lulu denne lille munk

 

Her er en klippevæg vi kom forbi. Tegnene er hugget af munke ind i klippen

 

Lulu er begyndt i skole d. 25 september. Hun har mange venner, som hun selvfølgelig ikke rigtig kan tale med endnu, men de prøvet at lære hende det. Foreløbig harde lært hende nogle danse. Hun har også lært at gøre honnør når flaget bliver hejst og at marchere i skolegården.

 

Vi har været i Shanghai og udstille sko. Sådan her ser der nogenlunde ud i mange af gaderne. Vi havde mest fri om aftenen, så det er især som på billedet her vi har set byen.

 

Det var her vi udstillede vores sko 18-22 september

 

Og vi havde besøg af vores Minister Bertel Haarder og Chairman & General Manager Xu Ming Hou

 

Her er lige et foto af Mr. Xu og Lulu, de er blevet fine venner selvom det er lidt svært med sproget stadig.

 

Det er godt at blive fotograferet når der er fint besøg. Her er også Janiu som er Ulla højre hånd her, bogstavelig talt.

 

Når vi går til arbejde og nu også skole for Lulu, så kommer vi gennem denne park og tidligt om morgenen bliver der danset vals og alle mulige kinesiske danse. Der er flere hundrede mennesker der er igang der hver dag og det er så skønt at gå den vej og høre alt den forskellige musik som bliver blandet sammen og se alle de mennesker som ser ud til at have det så dejligt og de hilser alle sammen lige hjerteligt på os hver eneste morgen

.

 

Her bor vi . Når man åbner vores hoveddør er denne ko det første man ser.

 

Her er gangen med døre ind til alle vores værelser og baderværelser.

 

Her er udsigten fra vores balkon

 

Her er vores balkon. Vi har vaskemaskine der og Lulu er ved at hejse tørresnorren ned.

 

Her er et billeder fra det ene badeværelse. Vi har musik i badet.

 

Og Ulla ar fået et gardarobeskab man kan gå inde i.

 

Her er køkkenet hvor vi så småt er begyndt at lave lidt mad

.

 

Men vi kan ikke rigtig finde rundt i supetmarkederne endnu, for vi kan ikke læse hvad der står på skiltene hvad det er for noget mad og det er svært at regne ud. Man kan både købe levende fisk, skildpadder og skrubtudser så vi går stadigvæk mest på restaurant.

 

Vi har fået kontor i Fuzhou. Lulu sidder her i direktørstolen og tænker.

 

Det er her vi får alle de gode idéer.

 

Eller slapper af

 

 

og så er der udsigten til venstre

 

og lige ned fra 9. sal. Det er nærmest nederst.

 

Til at begynde med boede vi på Hotel,

 

men i søndags (9. sept.) flyttede vi ind i en stor lejlighed på 13 etage som ligger lige ved siden af en park

Der er Lulu der er fotograf, Dog træder assistenten til når fotografen portræteres.

Denne side blive nok mest Lulus, men Lulus mor vil nok blande sig ind imellem og måske skrive lidt om nogle sko.