Produktioner i Kina

Gennem de sidste 10-12 år har jeg arbejdet med produktioner af forskellige varer i Kina.

Jeg har i samarbejde med forskellige kinesiske fabrikker udviklet diverse produkter. Paraplyer med kunst, tryksager lige fra papæsker til kalendere og bøger, sko og en lysestage "Heibergstagen" er det også blevet til indtil nu.

Det vigtigste for mig har været at finde nogle samarbejdspartnere som jeg er på bølgelængde med og som jeg har kunnet blive enig med om, hvad vi mener kvalitet er. Det er helt sikkert ikke bare noget man er enige om fra starten, det er noget man bliver efterhånden. Vi lægger vægt på forskellige ting og det finder man i første omgang ud af efterhånden som problemerne opstår.

Jeg vælger naturligvis nogle fabrikker som har ordentlige forhold og jeg sætter mig også gerne i produktionen og kan til stor forundring for kineserne også sy på en symaskine.

Det vigtigste ved min måde at samarbejde på er, at jeg sætter mig ordentlig ind i alle led i processen og at jeg sammen med fabrikken prøver at finde løsninger der fungerer for alle parter. En meget vigtig ting er også, altid at være i rigtig godt humør.

Fra september 2007 og ét år frem opholdte jeg mig det meste af tiden i Fujian provinsen hvor det meste sko produktion foregår. Min datter Lulu der dengang var 10 år gammel, gik på en lokal skole i Fuzhou og jeg lavede sko og prøvede at komme ind på det kinesiske marked med SHOESHOE skoene og 2SHOES som jeg producerer. Skoene bliver også solgt på det danske marked og Norge og Sverige, i Spanien og Portugal, Beneluxlandene, Japan og i Australien. Læs om -og se skoene på www.shoeshoe.dk og www.2shoes.dk

Da jeg alligevel var i Kina, besluttede jeg at lave "Private Label" sko, men også at producere for andre firmaer der designer deres eget. Jeg kan producerer for de som ikke lige har mulighed for at bo på stedet eller kan komme til Kina i tide og utide. Jeg har efterhånden en del erfaring, der nok kan gøre det hele lettere og mere sikkert for nybegyndere på det kinesiske marked eller for dem der blot befinder sig langt væk. I marts 2009 åbnede jeg min egen lille fabrik som producerer samples(prøver/modeller). Vi kan også producere små mængder i en høj kvalitet og stå for større produktioner som vi lægger på andre fabrikker som vi samarbejder med og hvor vi står for kvalitetskontrol i forbindelse med produktionen.

Vores samplefabrik hedder WomenPowerFactory og styres af kvinder der arbejder på fabrikken. POWER står for den energi de kvinder har.

Vi åbner i løbet af foråret 2009 vores egen hjemmeside som vil komme til at ligge på adressen: www.womenpowerfactory.com

Ulla Christensen Hentze

MobilArt

SHOESHOE

2SHOES

womenpowerfactory

E-mail: mobilart@mobilart.dk

 

Dette er nogle af børnene på den skole som Lulu gik på i Fuzhou